Thursday, 17 May 2012

Hati Dan Perasaan


hati yang terluka kian parah
perasaan yang terabai kian meronta, kemana arah tuju entah diketahui. . 

alooohaaaa. . . wah-III cam duk kat hawai jep lara neh hehehe. . umm pagi-II cmni tetibe jep terfikir topik hati dan perasaan. . . soo lara nak kongsi nga korang. . jom-II ^^

haa korang penah tak jatuh cinta? bila bercakap pasal cinta neh mesti akan libatkan dua hati n dua perasaan. . tol x?? hehe mestilah betul kalau tak korang nk bercinta nga apa nanti lalalala. . jangan marah lara gurau jep. . . cinta lara?? cinta lara terlalu banyak. . hahaha mesti korang nak cakap lara playgurl neh. . tak la lara tak playgurl pom. . tapi bila lara bercinta mesti akan timbul insan ketiga. . bila fikirkan maybe lara belum lagi jumpa cinta sejati lara. . .

cinta tu memang indah. . . lara tak nafikannya. . cinta ney mmg subjektif. . setiap orang akan bagi pendapat mereka yang berbeza. . ha tak percaya ek. . bagi lara cinta ny mmg suci dan indah. . cinta yang cukup sempurna hingga boleh buat seseorang keluarkan air mata kerananya, tapi cinta itu amat buta hingga semua hilang akal dan lupe segalanya. . . haa korang neh apa makna cinta?? mesti berbezakan. . . apa pun makna cinta, setiap orang akan cakap cinta itu indah, tapi pahit bila frust menonggengg hahahaha. . .

perasaan itu lak amat unik sangat. . perasaan sayang yang tak akan mudah luput begitu saja. . tak percaya ek. . ha tipu lah kalau korang cakap korang bencikan ex bf/gf korang. . cuba ex bf/gf korang kahwin mesti korang terasa sakit hati kan. . haa tu tandanya korang neh still ada perasaan sayang. . sb apa lara cakap cmtu. . sebabnya apa yang lara cakap neh semuanya berdasarkan pengalaman lara. .

wah-III terasa sodihhh la plak bila cakap topik cinta neh. . ye la sape yang tak sedih bila di saat kita tol-II cintakan seseorang tu, tetibe jep dapat tahu yang dye da ada yang lain. . merana tak. . . uikkkk jangan cakaplah dekat bergelen-II air mate yang kuar hahaha penangan cinta tak berbalas. . lalalala

ishhhh dalam tulis sal topik neh, tanpa sedar air mate lara jatuh gak akhirnya. . . begitu kuat cinta neh. . . siapa cinta lara?? biarlah ia terpendam dalam hati lara neh jep. . maaf ep waktu mula-II tulis blog neh lara ada janji nak kongsi nga korang. . tapi bila difikir-II cinta lama usah dikenang. . tapi tu gak yang sering kita ingatkan. . . hehehe

maaf kalu kali ni lara teremosi ckit. . biase lah kalau libatkan hal cinta neh. . . yup lara mmg agak jiwang. sebelum korang cakap lebih baik lara mengaku lalalala. . lara mmg suke karang puisi or kata-II bile lara teringat pasal cinta. . . haa ayat dalam blog neh or sebarang kata-II datang dari hati lara ^^ . .

umm insyllah ada masa n ruang nanti lara kan kongsi nga korang semua ek. . skun ney tak boleh sebab lara nak kene study, esop exam neh, subjek paling borinkk ---> sejarah lalalala ^^

oklah lara pom da kehabisan idea dah sal neh. . ha korang lak kongsi lah ttg hati dan perasaan korang kat cni. . lara pendengar yang baik<--- akat bakul sendirik nampak hehehe. . .

hOpe korang enjoyss. . .xxxxxx




2 comments:

SomeOne said...

salam... ermm.. bile bce kisah cinta yg sedih..msti teringat kisah hati yg lame menghilang.. mungkin cume menghilang tp mungkin xkan pernah padam dari memori..kecuali hilang ingatan... :)

nti kalu ade ms dan keizinan, sy nk kongsi kisah sy dgn cik Lara.. :)

Misz Lara said...

slm dear, yup. mmg kisah cinta xkn pnh pdam kan mmry dy. insyallah dear, ada ruang n waktu kongsi jep. lara seorang pndgr yang baik. . >.<
nway thanz coz sudi sggah hehe ;)