Wednesday, 11 July 2012

UncLe tAxi


wewitttttttttt 


alooooo hehehe hari neh lara nak kongsi something lahhh. . . jom-II >.<

haa ny ada satu story yang amatlah berguna kat kamu semua, terutama yang cam lara neh, si mata rabun. . . jom-II sama kita kongsi ep. . rajinlah bace lalalala >.<

ptg tadi lps lara abis class tu, x clap dalam pkul 4.30 cam tu lah, eee tension lah lect bg kuar lambat. . lara apoiment treatment muke lol hahaha saje jep lame dop belai my face yang cute lagi miut neh ( budak perasan jep neh) hahahaha. . angkat bakul sendrik nampak kamOo ya lara lalalalala

lps jep abis clas, bergegas lah lara n the geng pergi bandar. . haa ny la citer dye. . so kami tahan la satu taxi, naik la kami ng taxi tu. . uncle neh memang peramah la. . uncle tu tanya la kami stdy katner n bla-II. .

ha yang neh la lara nak kongsi ng korang sume. . . korang pernah terfikir yang betik neh banyak khasiatnye, tak pernah kn??? . . . tapi x sangka lak lara betik neh boleh sembuhkan mata yang rabun like me lalalala. . .

camne caranya?? ha neh caranye. . kite kene makan sekurang-kurangnye 2 potong betik tu tiap-II pagi selama 40 hari. . . n seeloknye selepas solat subuh. . . n bace selawat n then mam lalalala. . . uncle taxi neh ckp org sweden yang gtaw kat dye betik dapat ubati masalah rabun mate neh. . dy pernah keje kt syarikat sweden mase mude-II dulu ahaksss. . . boleh percaya ke tak, lara x taw la. . . sebabnye lara lom buat lg haha xde betik la kt kolej neh, lain lah lau lara duk kat kg. .  belakang umh jep betik hahaha

haa apa salahnya korang mencuba cara neh. . . hehe lara ucap 'selamat mencuba' yaaa caiiyOookkk laahhhh lalalal >.<

2 comments:

mskillerkilled said...

try r.. jdi.. ore tpi umah sy wat doh.. lonie xdop doh.. dok kbur doh..wakaka

Misz Lara said...

haha ye k? lara lom smpat bt lagi. x jupe cri betik lalalala. .