Monday, 29 October 2012

Pilihan takdir. .takdir boleh diubah. . tapi jika takdir itu telah dipilih olehNYA, ia xakn dapat diubah. .
jangan menyalahkan ketetapan takdir. kita hanya mampu merancang dan DIA yang menentukan. .
kita xkan tahu apa yang telah ditakdirkan untuk dri kita. . >.<


assalamualaikum ollss and moninggg. . . lara harap korang chat-II. . lara chat cume hati ny je yang tak chat. . mesti korang pelik kan tetibe je lara update entry pagi-II lagi. .

pagi ny teramat suram sgt bg lara. . mendengar satu pengakuan and untuk menerima memang susah kan. . betul la cakap adik lara. . lelaki ny memang takkan pernah melupakan orang yang pernah mereka sayang. . dan mereka akan kembali kepada kekasih hati mereka. . ya itulah kenyataan yang amat sukar untuk lara terima. . mungkin lara harus melepaskan 'dia' untuk selamanya. . tapi mampu ke lara melakukannya??

ya memang lara boleh terus tersenyum tapi hati lara takkan tenang. . dengan hanya satu panggilan itu, lara rase betul-II dah putus asa. . mengalah sebelum berjuang. . sebab lara sendiri tak pasti jika lara terus berjuang, lara yang menang atau lara yang akan kecundang. . . ( hanya air mata yang menemani pagi ini )

pilihan takdir adalah pilihan dri kita. . walau kita da pilih dia jodoh kita, dan dia telah pilih jodohnya ( bukan kita ) kita harus melepaskannya pergi buat selamanya. . ya memang !! dia telah memilih jodoh dirinya. . lara sedar lah kamo bukan pilihan dia. berhentilah mengejar benda yang tak psti !! plez lara wake up !!!!

alangkah bgus kalau kita boleh buang 'dia' seolah buang pakaian. . lepas buang cari baru. . tapi semua itu tak semudah yang di sangka. . mungkin ini pilihan takdir untuk lara. . arggghhhhhh pedih and teramat sedih saat ny. . hanya mampu lara luahkan hanyalah air mata. . kenapa di saat lara mula mencintai n menyayangi seseorang mesti akan ada yang hadir menganggu. . selalu lara katakan pada diri mungkin dia bukan jodoh lara.

tapi untuk kali ini, berkali-II lara katakan pada diri, masih lagi tak boleh nak terima semua ini. . lara da betul-II sayangkan 'dia' ke? arggghhh susah bila melibatkan soal hati ny kan. . mampu ke lara hindarkan segala sms n panggilan dia?? setiap kali lara kuatkan dri jangan jawab tapi akhirnya lara angkat gak. sekuat mana lara keraskan haty lara, lara hantar gak sms kat 'dia'. . tapi. . . entah la lara da x tahu nak buat apa. .

patot ke lara lepaskan dia?? dia tak kejam cume dia masih belom melupakan insan yang pernah dia sayang. . tapi kenapa di saat yang sama dia ucapkan yang dia sayangkan lara ?? lara bingunggg. . kadang-II lara sendiri tak pasti kata-II dia hanya untuk menjaga haty lara or keikhlasan dia. .

hahaha complicated kan kisah hati lara neh. . mungkin ini pilihan takdir untuk lara. . . .

oklah lara minta dri dulu ya. . makin lama taip neh, makin sedih n sebak di dada. . mata pom da nek bengkak da neh hahaha. . . ok bubyee olsss muaaahhhhhhhh. . sayang kamo lara . . .


LOVE LARA
No comments: